Golvläggning

Vi hjälper dig med det nya golvet

När du ska lägga nytt golv behöver du en erfaren golvläggare som ger hela rummet ett bra helhetsintryck samtidigt som materialet i golvet ska vara tåligt och snyggt. Ett jämnt golv som håller måttet år efter år är inte bara snyggt, det bidrar till bostadens goda värde, gör hemmet enklare att städa och ger en känsla av hemtrevnad. Vi kan lägga in alla typer av golv, från trägolv, linoleum, plastmattor, parkett och klinkers till textilgolv eller kork – i vanliga rum såväl som våtrum och badrum. Vilken känsla och stil vill du ha i ditt hem?

Golvläggning

Vi hjälper dig!

Golvläggning – ett verkligt hantverk

Att lägga golv kräver gott handlag och kunskap om underarbetet. Golv måste vara täta och jämna för att de ska vara säkra att gå på. Mollis Bygg är din byggfirma som förstår sig på golvläggning i alla dess former. När du är i behov av att lägga in nya golv för att byta karaktär och känsla i hemmet, eller när du vill ta bort slitna golv och få in lite ny energi, då är våra hantverkare redo för projektet. Med våra golvläggare slipper du stå och stampa på samma ställe, dina golv kommer att bli så fina och fräscha att hela ditt hem kommer att kännas förändrat. Vår känsla för kvalitet och vår kunskap om golv i allmänhet gör att vi kan bistå dig med detaljerad konsultation så att du väljer rätt material på golven.

Låt oss förädla dina golv åt dig. Kontakta oss idag för en gratis offert och prata golv så mycket du vill! Vi lovar att våra trevliga golvläggare kommer att göra dig nöjd med ett resultat som står sig.

Skicka en offertförfrågan till oss.

Begär offert

För att du ska få den bästa upplevelsen när du besöker oss använder vi cookies på vår hemsida.
Du kan läsa mer i vår intregritetspolicy.