Golvslipning

Vi hjälper dig slipa golven

När ett golv har några år på nacken kan det vara dags att lägga lite kärlek på det. Att renovera golven kostar dessutom lite mindre än att lägga in helt nya. Ibland kan det vara nödvändigt att lägga in helt nya golv, men ett äldre trägolv som bara förlorat glansen kan återfå den maximalt igen, bara med en enkel golvslipning.

Bevara charmen i golvet

Ett gammalt golv kan vara ack så charmigt men om du negligerar det alltför länge kan det både bli otryggt att gå på och det sjaskiga utseendet kommer att sänka hela rummet. Då kan det vara dags för en golvslipning. Gamla trägolv fungerar bra i nästan alla hus men de måste underhållas med jämna mellanrum. Repor, knarrande plankor och otäta skarvar kan göra att du blir rädd att sätta ner foten varje gång du går på det. Sätt ner foten en gång för alla och beställ en golvslipning av våra hantverkare här på Mollis Bygg. Vi kommer garanterat att efterlämna oss ett oigenkännligt golv när vi åker därifrån – i positiv bemärkelse. I slipningen ingår även efterbehandling som är ett måste när golvet har fått sig en omgång.

Vi hjälper dig!

Slipning och behandling

Efter en golvslipning behöver golvet en behandling. Det gör man dels för att förstärka det ända in i kärnan men också för att ge ett finare intryck. Vi använder enbart moderna och finslipade metoder för att slipa dina golv till nyskick igen. Även de produkter vi använder till behandlingen är noga genomtänkta för att passa just till ditt golv.

Boka en effektiv golvslipning till ett bra pris! Vi lämnar alltid en garanti på våra utförda jobb.

Skicka en offertförfrågan till oss.

Begär offert

För att du ska få den bästa upplevelsen när du besöker oss använder vi cookies på vår hemsida.
Du kan läsa mer i vår intregritetspolicy.