Om oss

Mollis Bygg består av ett gäng erfarna plattsättare och golvläggare med specialistkompetens inom badrum, kök, golv och trappor.

Därför ska du välja oss

Vi är frontfigurer i din badrumsrenovering, köksrenovering, trapprenovering eller när du vill fräscha till golven med en golvslipning. Samtidigt kan vi bli spindeln i nätet när du efterfrågar andra typer av bygguppdrag, eftersom vårt stora kontaktnät förser oss med den bästa expertisen. Det är oss du ska prata med när du funderar på att renovera badrummet!

Vår historia

Mollis Bygg finns i Blentarp i Sjöbo kommun, i den allra finaste trakten i Skåne. Där har vi etablerat oss sedan starten och rycker ut på uppdrag i hela länet. Med tiden har vi vuxit och fått en allt större yrkeserfarenhet, något som gör att vi även är goda rådgivare i stunder som när du funderar på en renovering hemma eller på företaget. Vi har alltid haft ett öga såväl för design som för ett noggrant hantverk och lämnar aldrig ett jobb utan att du som kund är 100 % nöjd. Detta har varit vår policy i alla år, vilket har lett till glada kunder, vackra hem och vårt växande byggföretag som vi är stolta över.

Vi hjälper dig!

Så arbetar vi från start till färdigt projekt

Det börjar med en kontakt från ditt håll. Den kan du ta genom att antingen fylla i vårt kontaktformulär här på vår hemsida, eller höra av dig till oss per telefon eller e-post. Oavsett vilken metod du använder tar det inte lång tid innan vi återkopplar till dig för att höra vilka behov och idéer du har. Vi är effektiva på alla plan och när en kontakt väl är tagen upprätthåller vi den så länge du vill!

Vi diskuterar sedan igenom dina önskemål, ger dig en offert och växlar idéer för att se vad som är möjligt och vad som behöver justeras. Om du väljer att anlita oss kan du vara säker på att få de bästa plattsättarna i hela södra Sverige.

Välkommen till oss! Vi står för trygghet, effektivitet och glada hantverkare.

Skicka en offertförfrågan till oss.

Begär offert

För att du ska få den bästa upplevelsen när du besöker oss använder vi cookies på vår hemsida.
Du kan läsa mer i vår intregritetspolicy.