Trapprenovering

Dags att renovera trappan?

Börjar trappan inomhus se sliten ut eller vill du göra om din befintliga trappa till en snyggare modell som passar inredningen bättre? Vi utför säkra trapprenoveringar i olika material. Tillsammans kan vi göra din trappa finare och starkare i alla steg. Vi renoverar hela din trappa, även trappräcket. Byt träslag, slipa trappstegen, omvandla en öppen trappa till en stängd variant, eller förstärk materialet din trappa redan består av – med oss på Mollis Bygg gör vi din trappa säkrare att gå i. Vi gör den även till ett av hemmets blickfång.

Vi hjälper dig!

Funktionella egenskaper gör
din trappa snygg och praktisk

Nå högre höjder med en trapprenovering. En trappa ska inte bara ha ett vackert utseende och passa in i resten av bostaden, den ska även ha de funktionella och säkra egenskaper som krävs. Om du har barn eller djur i huset är säkerhetsaspekten i trappan än viktigare. Våra hantverkare tar alltid hänsyn till alla parametrar när du måste göra om eller renovera din trappa. Vi guidar dig rätt i materialval så att du kan vara säker på att få en tålig trappa som tål många fotsteg varje dag – en trappa som är jämn, enkel att underhålla och städa och som tål besök av många tassar och fötter.

Låt oss ta oss en titt på din trappa genom ett hembesök eller skicka in bilder så vi får ett första hum om vad som behöver göras. Därefter ger vi dig en kostnadsfri offert på trapprenoveringen där du alltid får ett fast pris på projektet.

Skicka en offertförfrågan till oss.

Begär offert

För att du ska få den bästa upplevelsen när du besöker oss använder vi cookies på vår hemsida.
Du kan läsa mer i vår intregritetspolicy.